Status Quo Forever en Niks aan de Zeis te zien op 26 januari

Status Quo Forever en Niks aan de Zeis te zien op 26 januari

Status Quo heeft meer dan 60 hits in het Verenigd Koninkrijk behaald met hun eigen kenmerkende stijl van weinig akkoorden, makkelijke teksten en een stevig ritme. Wereldwijd bekende hits zijn o.a. Roll Over Lay Down, Mean Girl, Paper Plane, Caroline, Down Down, Break the Rules, Whatever You Want, Rockin’ All Over the World, The Wanderer en In the Army Now.

Status Quo Forever (SQF) bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Van meet af aan waren de ambities helder: de beste Status Quo Tribute van Europa worden. Inmiddels heeft Status Quo Forever al op talloze podia bewezen dat de belofte zeker wordt waargemaakt. Quo fans roemen de energie, het enthousiasme en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Verwacht van Status Quo Forever een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan.

Niks aan de Zeis

SQF wordt muzikaal ondersteund door Niks aan de Zeis, dé feestband uit de polder! Of het nu gaat om nederpop, boerenrock, gouwe ouwe klassiekers of nummertjes op aanvraag: zij maken er altijd een feestje van. Van grapje in de tent, tot inmiddels een serieuze band…

Entree

Op 26 januari zijn de bands vanaf 20:00 uur te bewonderen in de Burcht van Haeften. De deuren gaan open om 19:00 uur en de entree bedraagt € 10,- per persoon. Tickets verkrijgbaar aan de kassa.

Koop nu online je kaarten

Na de betaling ontvang je een e-mail. Daarin staat de bevestiging van je reservering welke ook geldig is als toegangsbewijs voor het concert.Te betalen: € -

No comments