Nieuwe beheerder Kulturhus

Even voorstellen

Mijn naam is Marieke Beek en vanaf 1 april ben ik de nieuwe beheerder van het Kulturhus. Tot die datum zal Jan Scheffers mij inwerken.

Daar ben ik bijzonder blij om, want ik heb nu al ontdekt dat er heel wat bij komt kijken. Ik zie het echt als een grote uitdaging omdat deze functie met alles wat er bij komt kijken, helemaal nieuw is voor me.Ruim vijf jaar heb ik gewerkt bij een grote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg voor mensen met psychische stoornissen en verslavingen. Als coach was ik daar o.a. verantwoordelijk voor de begeleiding van een groep mensen. Dit was soms best heftig en beslist heel leerzaam.Daarna ben ik in de horeca terecht gekomen, iets wat me uitstekend beviel. Al die gezelligheid tussen de mensen, de hectiek vaak, ik voelde me daar prima in thuis. Toen ik hoorde dat het Kulturhus een beheerder zocht werd ik meteen enthousiast. Een algemene ontmoetingsplaats waarin je eigenlijk alle mensen in het dorp kunt tegenkomen. En er zijn zoveel mogelijkheden, heb ik nu al in die korte tijd ontdekt. Ik ga er zeker wat van maken en ik nodig hierbij iedereen uit om gewoon eens binnen te lopen. Zeker ook wanneer u een beetje tijd vrij kunt maken als vrijwilliger. Of misschien hebt u wel een heel goed idee voor iets. Dan hou ik me zeker aanbevolen. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in een huis aan de Waal in Herwijnen. Lekker dichtbij. Ik hoop u spoedig te ontmoeten. In ons Kulturhus!

No comments