Verbouwing

Verbouwing

Wij willen u graag informeren over enkele verbouwingsklussen, welke in de 2de helft van dit jaar op het programma staan.

Een langgewenste permanente locatie voor de STMR, o.a. het consultatiebureau, wordt gerealiseerd.  Hiervoor is eerst een verplaatsing van de bibliotheek nodig. De vroegere BSO ruimte in het schoolgebouw wordt aangepast voor deze verhuizing. Daarna wordt de huidige bibliotheek omgebouwd tot permanent onderkomen voor de STMR met o.a. een artsenkamer, spreekkamers en ontvangstruimte. De overgangsruimte tussen de bieb en de foyer blijft een multi functionele functie houden.

Na ontvangst van de bouwvergunning kunnen aannemers en installateurs gezocht worden om de klus te klaren. Het dagelijks ombouwen en inrichten van de zalen 1 t/m 3 t.b.v. de STMR zal dan tot het verleden behoren.

Daarnaast worden enkele kleinere aanpassingen gedaan in het gebouw om het veiliger en controleerbaar te maken. De tribune wordt afsluitbaar gemaakt en er komt een uitwijkbar boven. Onze afvalcontainers gaan ondergronds en het berghok buiten krijgt een dak en beter afsluitbare deuren.

Natuurlijk kan het af en toe wat overlast veroorzaken. Dat is gebruikelijk bij verbouwingen, wij vragen hiervoor uw begrip. Tot nu zijn alle betrokkenen enthousiast en zien ook wij uit naar realisatie van het ontwerp.

Mochten er vragen en of onduidelijkheden zijn, dan horen we die graag.

Met vriendelijke groet

Bestuur SBEKH

 

No comments